Pensioen bij PNO Media

PNO Media is hét pensioenfonds voor de creatieve en digitale sector. Met een pensioenvermogen van € 7 miljard behoren we tot de 30 grootste pensioenfondsen van Nederland.

Onze visie

Een goed pensioen is belangrijk, maar de prijs ervan ook. Persoonlijke service en een up-to-date administratie; daar gaat het om tegenwoordig. Check onze innovatieve pensioenen of neem contact met ons op. U krijgt direct persoonlijk antwoord.

Neem contact op

Klantervaringen

‘Na jarenlang een eigen pensioenfonds te hebben gehad, zijn we overgestapt naar PNO Media. De pensioenregeling van onze 250 medewerkers is inhoudelijk nauwelijks gewijzigd. En de pensioencommunicatie is opvallend goed.'

Kirsten Kolkman

manager P&O, Consumentenbond

Wij van afdeling HRM van het ANP en onze medewerkers zijn zeer tevreden over de dienstverlening en communicatie vanuit PNO Media. Dit is al jaren het geval en wij hopen dat het zo zal blijven.

Agnes Koeber

HRM, Algemeen Nederlands Persbureau

Wij zijn PNO Media

PNO Media is een grotendeels vrijwillig pensioensfonds en staat al sinds 1947 midden in de mediawereld. Wij kennen de sector en spreken de taal van onze klanten. Klantvriendelijkheid, directe lijnen, behulpzaamheid en transparantie; daar staan wij voor. 

Lees verderNeem contact op