Bel ons op: 035 702 34 56

Werkgever & Pensioen

Uw medewerkers bouwen pensioen op en zijn verzekerd van inkomen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden. U bent het eerste aanspreekpunt voor uw medewerkers met vragen over pensioen. Wij helpen u graag.

Onze visie 

PNO Media streeft naar een leidende positie in de creatieve sector. We stellen werkgevers, (gewezen) deelnemers en pensioengerechtigden in onze dienstverlening centraal en spelen met eigentijdse pensioenoplossingen in op maatschappelijke ontwikkelingen. PNO Media heeft geen winstoogmerk en streeft naar een (kosten)efficiënte uitvoering van zijn pensioenoplossingen.

Online werkgeversportal

Reviews

"Toen we de informatie van PNO Media ontvingen, hadden we meteen een goed gevoel. Dat kwam mede door het persoonlijke contact. En jullie uitleg zorgde ervoor dat ingewikkelde materie een stuk eenvoudiger werd."

Maarten van der Vaart

Client & Finance Director, Top Format

‘Na jarenlang een eigen pensioenfonds te hebben gehad, zijn we overgestapt naar PNO Media. De pensioenregeling van onze 250 medewerkers is inhoudelijk nauwelijks gewijzigd. En de pensioencommunicatie is opvallend goed.'

Kirsten Kolkman

manager P&O, Consumentenbond

Wij van afdeling HRM van het ANP en onze medewerkers zijn zeer tevreden over de dienstverlening en communicatie vanuit PNO Media. Dit is al jaren het geval en wij hopen dat het zo zal blijven.

Agnes Koeber

HRM, Algemeen Nederlands Persbureau

Wij zijn PNO Media

PNO Media is een grotendeels vrijwillig pensioenfonds en staat al sinds 1947 midden in de mediawereld. We kennen de sector en spreken de taal van onze klanten. Klantvriendelijkheid, directe lijnen, behulpzaamheid en transparantie; daar staan we voor. Vandaar dat we veel aandacht besteden aan goede communicatie.

Lees verderNeem contact op