Werken bij

Bij PNO Media hebben we diensverlening hoog in het vaandel staan. Onze dienstverlening is vooral mensenwerk. Met zo’n 60 medewerkers is PNO Media een wendbare en flexibele organisatie waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerken

Bij PNO Media werk je zelfstandig, maar niet alleen. Je werkt nauw samen met collega’s uit het eigen team en met specialisten binnen andere PNO Media-teams zoals pensioenbeheer, ICT, beleggen, actuariaat, beleidsadvisering, marketingcommunicatie en commercie, en finance.

Door- en uitstroom

Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden binnen het totale proces. Zo leer je van en met elkaar en bouw je samen aan de ultieme klantervaring. Daarvoor zijn kundige collega's onmisbaar. Behoud van talent en voorkomen van ongewenst vertrek, zijn daarom speerpunten in ons personeelsbeleid. Tegelijk vinden we door- en uitstroom van personeel belangrijk voor onszelf en voor onze medewerkers.

Werknemerstevredenheid

Recent scoorden we een 7.7 op onze algemene werknemerstevredenheid. Dat is een mooi cijfer waar we trots op zijn.

Of het nu gaat om experts op pensioengebied, finance en control of beleids- en staffuncties. PNO Media is een organisatie waaraan professionals hun hart kunnen ophalen.

Vacatures

Lees hier verder voor vacatures bij PNO Media.

Het laatste nieuws

Nieuwe PNO Werkgeversportal

Actueel maandag 6 februari 2023

Begin februari is de nieuwe PNO Werkgeversportal gelanceerd. Er is vanaf nu één portal voor zowel DB als DC pensioenregelingen.

Bekijk bericht

Doe mee aan onderzoek over risicobereidheid

Actueel maandag 23 januari 2023

PNO Media doet onderzoek naar de verwachtingen over uw pensioen en de risico's die u …

Bekijk bericht

Premies 2023 nagenoeg gelijk gebleven en wel indexatie

Actueel woensdag 18 januari 2023

De pensioenpremie voor middelloonregelingen bij PNO Media is nagenoeg gelijk gebleven. De gemiddelde pensioenpremie op …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad december 115,9%

Financieel vrijdag 13 januari 2023

PNO Media had december een actuele dekkingsgraad van 115,9%, en een beleidsdekkingsgraad van 121,0% (voorlopige …

Bekijk bericht