Werken bij

Werken bij PNO Media is leuk en uitdagend. Of je nu ervaring in de pensioenbranche hebt of niet, we hebben uiteenlopende functies van marketing & communicatie tot beleggingen, van actuariaat tot ondersteunende financiële en ICT-gerelateerde functies.

In deze video een korte impressie van hoe het is om bij PNO Media te werken.

Commerciële uitdaging

PNO media werkt voor werkgevers en medewerkers in de creatieve en digitale sector. Onze communicatie en dienstverlening is van een hoogwaardig niveau. Werkgevers en deelnemers geven ons een rapportcijfer van 7.5 of hoger in onze klanttevredenheidsonderzoeken. Dat willen we zo houden en zelfs nog verbeteren. En daarom geloven we ook dat we nog meer werkgevers aan ons kunnen verbinden. Onze behoud- en groeiambitie is stevig; we vertrouwen erop dat we die ook de komende jaren gaan realiseren.

Innovatie en digitalisering

Innovatie en digitalisering zijn belangrijk voor PNO Media. We zijn steeds op zoek naar nieuwe oplossingen. Bijvoorbeeld hoe we communiceren met onze deelnemers of hoe we onze pensioenadministratie inrichten. En hoe we ons eigen werk nog beter kunnen doen. 

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord beleggen

Onze deelnemers verwachten van ons een rol in de transitie naar een duurzamere samenleving. Onze beleggingsstrategie is daarom niet alleen gericht op financieel rendement maar juist ook op een positieve maatschappelijke impact. Je leest er hier meer over.

Samenwerken

Bij PNO Media werk je zelfstandig, maar niet alleen. We werken samen op basis van vertrouwen.  Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Dankzij de open sfeer in onze -relatief- kleine organisatie (60 collega’s) en ruimte voor eigen initiatief, maken we met elkaar het verschil. We werken hard, schakelen snel, bereiken veel en er is genoeg ruimte voor samenwerken en plezier. Dat zie je ook terug in de score van een 7.4 in ons werknemerstevredenheidsonderzoek. Vooral werksfeer, vertrouwen, betrokkenheid en waardering scoren hoog.

Vacatures

Lees hier verder voor vacatures bij PNO Media.

Het laatste nieuws

Plasticvervuiling en voedselverspilling terugdringen via beleggingen

Beleggen dinsdag 28 november 2023

Plastic voedselverpakkingen spelen een belangrijke rol in de problemen met vervuiling en voedselverspilling. PNO Media gaat in gesprek met bedrijven …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad oktober 123,9%

Financieel dinsdag 14 november 2023

PNO Media had eind oktober een actuele dekkingsgraad van 123,9%, en een beleidsdekkingsgraad van 118,8%.

Bekijk bericht

Steeds minder beleggingen in fossiele brandstoffen

Beleggen maandag 13 november 2023

Bedrijven in de olie- en gassector legt PNO Media langs de meetlat om te onderzoeken …

Bekijk bericht

Is de pensioenpot leeg als ik stop met werken?

Opinie maandag 30 oktober 2023

Er zijn veel misverstanden over pensioen. Deze keer: krijgt u later nog wel pensioen of is …

Bekijk bericht