Onze dienstverlening

We doen er alles aan om pensioen voor u en uw werknemers eenvoudig en overzichtelijk te houden. Zoveel mogelijk activiteiten nemen we u uit handen. Bij de pensioenadministratie, maar ook als het gaat om het informeren van uw medewerkers over hun pensioen. 

Pensioenspreekuur

Regelmatig organiseren wij een bijeenkomst of een pensioenspreekuur, zoals tijdens de Pensioen3daagse bij ons op kantoor op 7, 8 en 9 november. Uw medewerkers kunnen zich nog inschrijven hiervoor, maar het zit bijna vol. 
We kunnen ook een bijeenkomst bij u op locatie organiseren om uw werknemers bij te praten over hun pensioen. Willen uw medewerkers liever een persoonlijk gesprek? Wij vinden het leuk om samen met u een 'pensioenspreekuur' in uw bedrijf te organiseren. Wilt u hierover meer weten, neem dan contact met ons op.

Contact

Maar er zijn meer voorbeelden van onze dienstverlening.

Premie en factuur

Voor de pensioenopbouw van uw werknemers, betaalt u pensioenpremie aan ons. U leest hierover meer bij premie en factuur. Onze administratie is gekoppeld met de Basisregistratie Personen van de overheid. Dat scheelt u veel tijd en werk. 

Werknemer centraal

Uw werknemers krijgen bij ons echte persoonlijke ondersteuning, informatie en tools zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Zoals direct inzicht in hun actuele pensioen via MijnPNO. Natuurlijk kunnen zij ook zelf aan de slag met het plannen van hun pensioen.

Korte lijnen, direct persoonlijk contact

Belt u ons met een pensioenvraag, dan krijgt u direct een specialist aan de lijn. We komen graag langs om u bij te praten over uw pensioenregeling bij ons of over wat het nieuwe pensioenstelsel voor u betekent. 

Online werkgeversportal

De PNO Werkgeversportal geeft toegang tot zowel onze DB- als DC-pensioenregelingen. Een handleiding kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Heeft u de activatiemail ontvangen en de portal geactiveerd? Dan logt u in op de PNO Werkgeversportal met eHerkenning. Heeft u geen activatiemail van ons ontvangen of ervaart u problemen met het activeren? Neem dan contact met ons op. 

Let op! Sinds 1 juni 2023 kunt u geen gebruik meer maken van de oude werkgeversportal en kunt u alléén inloggen in de vernieuwde PNO Werkgeversportal. Heeft u vragen over het inloggen op de portal, neem dan contact met ons op.

De portal heeft onder meer de volgende functionaliteiten:

Mutatieverwerking
Op de portal kunt u een groot aantal mutaties in 1 keer doorgeven. Het resultaat ziet u direct terug in het actuele overzicht van uw werknemers. Uw mutaties worden direct in onze pensioenadministratie verwerkt.

Rapportagefunctie
U kunt een rapportage maken van alle deelnemers in uw pensioenregeling. Daarmee heeft u direct inzicht in de actuele stand van zaken.

Contractinformatie
Ook kunt u de lopende pensioencontracten van uw organisatie inzien en uw contactgegevens bekijken die bij PNO Media bekend zijn.

Digitaal dossier
U heeft toegang tot een digitaal dossier. Daarin staat alle communicatie die voor u belangrijk is. Denk aan brieven, mails, formulieren, facturen met specificatie, etc. Documenten in dit digitale dossier kunt u online inzien en downloaden voor uw eigen administratie.

Accountbeheer
Via accountbeheer krijgt u zelf het beheer over wie er namens uw organisatie toegang krijgt tot de portal. U kunt hier zelf medewerkers autoriseren of de autorisatie intrekken. Heeft u nog geen werkgeversaccount? Dat kunt u aanvragen met dit formulier.

Ga direct naar de nieuwe PNO Werkgeversportal

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op.

Contact

Het laatste nieuws

Plasticvervuiling en voedselverspilling terugdringen via beleggingen

Beleggen dinsdag 28 november 2023

Plastic voedselverpakkingen spelen een belangrijke rol in de problemen met vervuiling en voedselverspilling. PNO Media gaat in gesprek met bedrijven …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad oktober 123,9%

Financieel dinsdag 14 november 2023

PNO Media had eind oktober een actuele dekkingsgraad van 123,9%, en een beleidsdekkingsgraad van 118,8%.

Bekijk bericht

Steeds minder beleggingen in fossiele brandstoffen

Beleggen maandag 13 november 2023

Bedrijven in de olie- en gassector legt PNO Media langs de meetlat om te onderzoeken …

Bekijk bericht

Is de pensioenpot leeg als ik stop met werken?

Opinie maandag 30 oktober 2023

Er zijn veel misverstanden over pensioen. Deze keer: krijgt u later nog wel pensioen of is …

Bekijk bericht