Pensioennavigator Pensioenweek

PNO Media deed mee aan de Pensioennavigator Pensioenweek!

Van 4 tot en met 8 oktober was de Pensioennavigator Pensioenweek, met dagelijks een kort webinar speciaal voor pensioenadviseurs. Op dinsdag 5 oktober was de beurt aan PNO Media en verzorgde pensioenconsultant Pieter den Boer een presentatie. Download de presentatie hier.

Het nieuwe pensioenstelsel biedt nieuwe kansen

Pensioenfonds PNO Media is hét pensioenfonds voor iedereen in de creatieve en digitale sector. Het nieuwe pensioenstelsel gaat voor veel veranderingen zorgen. Welke uitdagingen brengt dat met zich mee voor een vrijwillig bedrijfstakpensioenfonds?

En hoe zorgt PNO Media er voor dat ze ook in het nieuwe pensioenstelsel onderscheidend en relevant blijft voor werkgevers, werknemers én adviseurs?

Tijdens het webinar vertelden we je meer over de uitdagingen en kansen die het concept wetsvoorstel met zich meebrengt. Zoals de mogelijkheid van het opheffen van de leenrestrictie en de gevolgen daarvan.

Wijzigingen in het productaanbod

Ook lieten we verwachte wijzigingen in ons productaanbod zien die interessant voor jou als adviseur zijn, zoals ons hybride pensioen. Nu kunnen deelnemers in ons DC product individueel pensioen opbouwen in een life cycle en collectief laten uitkeren in ons DB-fonds. Met als gevolg meer kans op een hoger en stabieler pensioen. Ook in het nieuwe pensioenstelsel verwachten we dit onderscheidende voordeel aan klanten in de creatieve en digitale sector te kunnen blijven aanbieden.

Nieuwsgierig geworden? Download dan nu hieronder de presentatie of maak meteen een afspraak met ons om te horen wat wij voor jou en jouw klant kunnen betekenen. 

Het laatste nieuws

Nieuwe PNO Werkgeversportal

Actueel maandag 6 februari 2023

Begin februari is de nieuwe PNO Werkgeversportal gelanceerd. Er is vanaf nu één portal voor zowel DB als DC pensioenregelingen.

Bekijk bericht

Doe mee aan onderzoek over risicobereidheid

Actueel maandag 23 januari 2023

PNO Media doet onderzoek naar de verwachtingen over uw pensioen en de risico's die u …

Bekijk bericht

Premies 2023 nagenoeg gelijk gebleven en wel indexatie

Actueel woensdag 18 januari 2023

De pensioenpremie voor middelloonregelingen bij PNO Media is nagenoeg gelijk gebleven. De gemiddelde pensioenpremie op …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad december 115,9%

Financieel vrijdag 13 januari 2023

PNO Media had december een actuele dekkingsgraad van 115,9%, en een beleidsdekkingsgraad van 121,0% (voorlopige …

Bekijk bericht