Pensioennavigator Pensioenweek

PNO Media deed mee aan de Pensioennavigator Pensioenweek!

Van 4 tot en met 8 oktober was de Pensioennavigator Pensioenweek, met dagelijks een kort webinar speciaal voor pensioenadviseurs. Op dinsdag 5 oktober was de beurt aan PNO Media en verzorgde pensioenconsultant Pieter den Boer een presentatie. Download de presentatie hier.

Het nieuwe pensioenstelsel biedt nieuwe kansen

Pensioenfonds PNO Media is hét pensioenfonds voor iedereen in de creatieve en digitale sector. Het nieuwe pensioenstelsel gaat voor veel veranderingen zorgen. Welke uitdagingen brengt dat met zich mee voor een vrijwillig bedrijfstakpensioenfonds?

En hoe zorgt PNO Media er voor dat ze ook in het nieuwe pensioenstelsel onderscheidend en relevant blijft voor werkgevers, werknemers én adviseurs?

Tijdens het webinar vertelden we je meer over de uitdagingen en kansen die het concept wetsvoorstel met zich meebrengt. Zoals de mogelijkheid van het opheffen van de leenrestrictie en de gevolgen daarvan.

Wijzigingen in het productaanbod

Ook lieten we verwachte wijzigingen in ons productaanbod zien die interessant voor jou als adviseur zijn, zoals ons hybride pensioen. Nu kunnen deelnemers in ons DC product individueel pensioen opbouwen in een life cycle en collectief laten uitkeren in ons DB-fonds. Met als gevolg meer kans op een hoger en stabieler pensioen. Ook in het nieuwe pensioenstelsel verwachten we dit onderscheidende voordeel aan klanten in de creatieve en digitale sector te kunnen blijven aanbieden.

Nieuwsgierig geworden? Download dan nu hieronder de presentatie of maak meteen een afspraak met ons om te horen wat wij voor jou en jouw klant kunnen betekenen. 

Het laatste nieuws

Waarom is pensioen zo belangrijk

Actueel donderdag 25 mei 2023

In 'BM Talk' vertelt uitvoerend bestuurder Erik Hulshof alles wat je wil en moet weten over pensioen, het nieuwe stelsel en …

Bekijk bericht

DNB stemt in met herstelplan

Financieel woensdag 24 mei 2023

Omdat de beleidsdekkingsgraad van PNO Media eind 2022 lager was dan de vereiste dekkingsgraad, hebben …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad april 118,3%

Financieel dinsdag 16 mei 2023

PNO Media had eind april een actuele dekkingsgraad van 118,3%, en een beleidsdekkingsgraad van 120,6%.

Bekijk bericht

Resultaten 1e kwartaal 2023

Financieel maandag 15 mei 2023

De beleidsdekkingsgraad van PNO Media is in het eerste kwartaal van 2023 gestegen van 119,7% …

Bekijk bericht