Doe mee aan de Pensioen3daagse

Op 2, 3 en 4 november vindt de 11e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor pensioen. Doe ook mee en breng pensioen - samen met ons - onder de aandacht van uw medewerkers!

Werkgevers spelen een belangrijke rol in het vergroten van het pensioenbewustzijn. Onderzoek toont aan dat de werknemer voor communicatie over zijn pensioenregeling zich eerst tot zijn werkgever wendt. Genoeg reden dus om mee te doen tijdens de Pensioen3daagse.

Online toolkit

U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de online toolkit pensioencommunicatie. Hier kunt u kant-en-klare presentaties downloaden zoals 'Dit kun jij doen voor jouw pensioen' en '(Bijna) met pensioen'.

PensioenSpreekuur bij PNO Media

PNO Media doet ook mee aan de Pensioen3daagse. Wij nodigen uw medewerkers uit om een pensioengesprek in te plannen op 2, 3 of 4 november met één van onze pensioenspecialisten. De gesprekken vinden deels bij ons op kantoor plaats en deels online, via Microsoft Teams. Vanaf half oktober kunnen uw medewerkers deze gesprekken zelf inplannen op op deze pagina

Er volgt nog meer

Wilt u hulp bij het onder de aandacht brengen van de Pensioen3daagse? Binnenkort kunt u op deze pagina voorbeeldteksten downloaden die u kunt gebruiken om te publiceren op uw eigen intranet of om te mailen naar uw medewerkers. Houd deze pagina dus in de gaten!

Of neem contact met ons op als u nu al meer wilt weten.

Het laatste nieuws

Nederland heeft een-na-beste pensioenstelsel ter wereld!

Actueel woensdag 20 oktober 2021

Het Nederlandse pensioenstelstel is volgens adviesbureau Mercer nóg beter dan vorig jaar en het een-na-beste ter wereld. IJsland is ons …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad september 107,2%

Financieel vrijdag 15 oktober 2021

PNO Media had eind september een actuele dekkingsgraad van 107,2%, en een beleidsdekkingsgraad van 100,7%.

Bekijk bericht

Nog weinig vertrouwen in nieuw pensioenstelsel

Actueel woensdag 6 oktober 2021

De helft van de mensen die pensioen opbouwen of een pensioenuitkering ontvangen van PNO Media …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad augustus 105,6%

Financieel woensdag 15 september 2021

PNO Media had eind augustus een actuele dekkingsgraad van 105,6%, en een beleidsdekkingsgraad van 99,4%.

Bekijk bericht