Doe mee aan de Pensioen3daagse

Op 1, 2 en 3 november vindt de 12e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor pensioen. Doe ook mee en breng pensioen - samen met ons - onder de aandacht van uw medewerkers!

Werkgevers spelen een belangrijke rol in het vergroten van het pensioenbewustzijn. Onderzoek toont aan dat de werknemer voor communicatie over zijn pensioenregeling zich eerst tot zijn werkgever wendt. Genoeg reden dus om mee te doen tijdens de Pensioen3daagse.

Pensioenspreekuur bij PNO Media

PNO Media doet ook mee aan de Pensioen3daagse. Uw medewerkers kunnen op 1, 2 en 3 november een pensioengesprek inplannen met één van onze pensioenspecialisten. De gesprekken vinden deels bij ons op kantoor plaats en deels online, via Microsoft Teams. Uw medewerkers kunnen er meer over lezen en zich aanmelden op deze pagina.

Online toolkit

De inschrijving voor het Pensioenspreekuur is gestart. Roep uw medewerkers op om zich aan te melden? Bijvoorbeeld met deze uitnodiging (pdf) die u kunt downloaden en via intranet of e-mail verspreiden onder uw medewerkers. Of gebruikmaken van de online toolkit pensioencommunicatie van Wijzer in Geldzaken.

Het laatste nieuws

Groen licht voor nieuw pensioenstelsel

Actueel woensdag 31 mei 2023

De Eerste Kamer heeft ingestemd met een nieuw pensioenstelsel voor werkenden en gepensioneerden. De wet die dat mogelijk maakt, de …

Bekijk bericht

Update behandeling Wet toekomst pensioenen

Actueel dinsdag 30 mei 2023

Kabinet, werkgevers en werknemers sloten in 2020 een akkoord over de komst van een nieuw …

Bekijk bericht

Nabestaandenpensioen wijzigt in nieuw pensioenstelsel

Actueel dinsdag 30 mei 2023

De pensioenen in Nederland gaan de komende jaren veranderen. Dat is afgesproken in het pensioenakkoord …

Bekijk bericht

Waarom is pensioen zo belangrijk

Actueel donderdag 25 mei 2023

In 'BM Talk' vertelt uitvoerend bestuurder Erik Hulshof alles wat je wil en moet weten over …

Bekijk bericht