Doe mee aan de Pensioen3daagse

Op 1, 2 en 3 november vindt de 12e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor pensioen. Doe ook mee en breng pensioen - samen met ons - onder de aandacht van uw medewerkers!

Werkgevers spelen een belangrijke rol in het vergroten van het pensioenbewustzijn. Onderzoek toont aan dat de werknemer voor communicatie over zijn pensioenregeling zich eerst tot zijn werkgever wendt. Genoeg reden dus om mee te doen tijdens de Pensioen3daagse.

Pensioenspreekuur bij PNO Media

PNO Media doet ook mee aan de Pensioen3daagse. Uw medewerkers kunnen op 1, 2 en 3 november een pensioengesprek inplannen met één van onze pensioenspecialisten. De gesprekken vinden deels bij ons op kantoor plaats en deels online, via Microsoft Teams. Uw medewerkers kunnen er meer over lezen en zich aanmelden op deze pagina.

Online toolkit

De inschrijving voor het Pensioenspreekuur is gestart. Roep uw medewerkers op om zich aan te melden? Bijvoorbeeld met deze uitnodiging (pdf) die u kunt downloaden en via intranet of e-mail verspreiden onder uw medewerkers. Of gebruikmaken van de online toolkit pensioencommunicatie van Wijzer in Geldzaken.

Het laatste nieuws

Resultaten enquête gaan beleggingsbeleid veranderen

Beleggen woensdag 30 november 2022

82% van onze deelnemers vindt het belangrijk dat PNO Media in zijn beleggingen rekening houdt met milieu en mensenrechten. Een …

Bekijk bericht

PNO Media verhoogt de pensioenen met 13,58%

Financieel woensdag 23 november 2022

Het bestuur van pensioenfonds PNO Media heeft besloten de pensioenen van alle deelnemers* met 13,58% …

Bekijk bericht

PNO Media en uitvoeringsorganisatie MPD gaan samen tot 1 zelfadministrerend fonds

Actueel vrijdag 18 november 2022

Het pensioenfonds voor de creatieve en digitale sector, PNO Media, gaat samen met de eigen …

Bekijk bericht

Kom in ons testpanel!

Pensioentips woensdag 16 november 2022

Vindt u het leuk om met ons mee te denken en uw mening te geven? …

Bekijk bericht