Ik wil mij aansluiten

Misschien overweegt u om u aan te sluiten bij PNO Media. Immers, een goed pensioen is belangrijk. Maar de prijs ervan ook. Persoonlijke service, een up-to-date administratie en snelle doorlooptijden. Deze tijd vraagt om innovatieve pensioenregelingen die meebewegen met uw onderneming.

Maak kennis met ons in 2 minuten:

Wie zijn wij?

PNO Media is een bedrijfstakpensioenfonds voor iedereen in de creatieve en digitale sector. We behoren tot de grotere pensioenfondsen van Nederland. PNO Media is een organisatie  zónder winstoogmerk. De ingelegde premie en het behaalde rendement dat we ermee behalen komt maximaal ten gunste van het pensioen van uw werknemers.

Voor wie?

We verzorgen de pensioenen voor zo’n 420 werkgevers, 50.000 deelnemers en 9.500 pensioengerechtigden. Onze klanten zijn onder meer omroepen, radiostations, producenten, facilitaire bedrijven, uitgeverijen, media- en internetbureaus, ICT-bedrijven, persbureaus, reclamebureaus, film- en bioscoopbedrijven. Voor iedereen in de creatieve en digitale sector.

Contact

Heeft u interesse om u aan te sluiten of wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact

Het laatste nieuws

PNO Media en fossiele energie: gesprek effectiever dan uitsluiting

Beleggen woensdag 17 november 2021

Enkele pensioenfondsen hebben recent bekend gemaakt dat zij hun beleggingen in fossiele brandstoffen verkopen. Als reden geven zij dat de …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad oktober 106,8%

Financieel maandag 15 november 2021

PNO Media had eind oktober een actuele dekkingsgraad van 106,8%, en een beleidsdekkingsgraad van 102,2%.

Bekijk bericht

AOW-leeftijd stijgt in 2022 naar 66 jaar en 7 maanden

Actueel dinsdag 9 november 2021

In 2022 is de AOW-leeftijd 3 maanden hoger dan in 2021.

Bekijk bericht

Resultaten 3e kwartaal 2021

Financieel vrijdag 5 november 2021

De beleidsdekkingsgraad van pensioenfonds PNO Media is in het 3e kwartaal gestegen van 97,0% naar …

Bekijk bericht