Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

20 mei: Bijeenkomst over nieuw pensioenstelsel

Actueel maandag 6 juni 2022

PNO Media organiseerde 20 mei jl. een bijeenkomst over het nieuwe pensioenstelsel, exclusief voor aangesloten werkgevers en sociale partners in de creatieve en digitale sector.  

Programma

Onder andere gaven wij een update van de invulling van de Wet toekomst pensioenen. Ook maakte u kennis met de nieuwe voorzitter van het bestuur van PNO Media, André Snellen. Verder stond er een debat op het programma tussen pensioenexperts Dick Boeijen (PGGM) en Roel Mehlkopf (Cardano) over de voor- en nadelen van de solidaire premieregeling en de flexibele premieregeling. Gespreksleider was Marleen de Rooy, politiek verslaggever bij NOS.

Wegwijzer voor werkgevers

We sloten het programma af met een toelichting op het besluitvormingsproces, de tijdslijnen en wat u van PNO Media kunt verwachten in de voorbereiding op de nieuwe regeling. In de hand-out 'Op weg naar een nieuw pensioenstelsel' wordt aangesloten werkgevers een en ander helder uitgelegd.

Bekijk hieronder de video van de bijeenkomst van 20 mei.

Volg onze nieuwsbrieven en bijeenkomsten

Om u te begeleiden in de overstap naar het nieuwe pensioenstelsel, organiseert PNO Media (online) bijeenkomsten en staan we u persoonlijk te woord. Ook versturen wij speciale 'pensioenstelsel nieuwsbrieven' om u op de hoogte te houden van de actualiteit en u uit te nodigen voor kennissessies. Zodat u goed voorbereid bent. Wilt u dit nieuws in uw mailbox ontvangen? Stuur ons een e-mail o.v.v. Nieuwsbrief Pensioenstelsel.

Fotografie: Maarten van Haaff

Naar het overzicht