Pensioen3daagse 2023

Op 7, 8 en 9 november 2023 vond de 13e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse. Ook PNO Media deed weer mee! We voerden maar liefst 114 persoonlijke pensioengesprekken, die werden beoordeeld met gemiddeld een 9,1. 

Heeft u de Pensioen3daagse gemist en wilt u alsnog een persoonlijk pensioengesprek? Dat kan! Bij PNO Media bent u het hele jaar door welkom om uw eigen pensioensituatie te bespreken.

Pensioen is uw hele leven door actueel

Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is het dichterbij dan u denkt. Stel u krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen, trouwen of juist uit elkaar. Deze levensgebeurtenissen hebben gevolgen voor uw pensioen. Maar misschien wilt u wel eerder stoppen met werken of krijgt u onverhoopt met een overlijden in uw gezin te maken. 

Pensioengesprek op kantoor of online

Wij helpen u dan om het voor u overzichtelijk te houden. Tijdens een gesprek met een van onze pensioenspecialisten kijken we samen naar uw persoonlijke pensioensituatie en kunt u al uw vragen stellen. Een pensioengesprek vindt bij ons op kantoor plaats of online via Microsoft Teams.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak op een dag en een tijdstip dat u het beste uitkomt. U kunt ook ook bellen op 035 702 34 56 (bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur), wij helpen u graag.

De Pensioen3daagse is een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Op de website van Wijzer in geldzaken kunt u terecht voor meer informatie.

Het laatste nieuws

Plasticvervuiling en voedselverspilling terugdringen via beleggingen

Beleggen dinsdag 28 november 2023

Plastic voedselverpakkingen spelen een belangrijke rol in de problemen met vervuiling en voedselverspilling. PNO Media gaat in gesprek met bedrijven …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad oktober 123,9%

Financieel dinsdag 14 november 2023

PNO Media had eind oktober een actuele dekkingsgraad van 123,9%, en een beleidsdekkingsgraad van 118,8%.

Bekijk bericht

Steeds minder beleggingen in fossiele brandstoffen

Beleggen maandag 13 november 2023

Bedrijven in de olie- en gassector legt PNO Media langs de meetlat om te onderzoeken …

Bekijk bericht

Is de pensioenpot leeg als ik stop met werken?

Opinie maandag 30 oktober 2023

Er zijn veel misverstanden over pensioen. Deze keer: krijgt u later nog wel pensioen of is …

Bekijk bericht