Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Kom in ons testpanel!

Pensioentips woensdag 16 november 2022

Vindt u het leuk om met ons mee te denken en uw mening te geven? Begin volgend jaar starten we een onderzoek naar de risicobereidheid van werknemers en gepensioneerden met een pensioen bij PNO Media.

Voordat we dit onderzoek uitsturen, willen we het eerst pre-testen in ons klantenpanel. Om zeker te weten dat we de juiste vragen stellen in het onderzoek. Wilt u ons helpen bij het opstellen van de vragenlijst in het klantenpanel? Meld u dan nu hiervoor aan door ons een e-mail te sturen!

Waarom onderzoek naar risicobereidheid?

In het nieuwe pensioenstelsel verandert er veel. Uw pensioen gaat meer dan nu meebewegen met de economie. Door meer of minder risico te nemen in ons beleggingsbeleid, kunnen we de mate waarin bewegingen van de economie doorwerken in uw pensioen beïnvloeden. We willen graag weten wat u belangrijk vindt als het om uw pensioen gaat. Hoeveel risico mogen wij volgens u nemen? De uitkomsten gebruiken we bij het opstellen van ons nieuwe beleggingsbeleid.

Pre-testen van communicatiemiddelen

Behalve voor het pre-testen van dit onderzoek, willen we ons klantenpanel in de toekomst ook graag inzetten voor andere communicatiemiddelen. U kunt hierbij denken aan belangrijke brieven, de pensioenplanner of onze websites. Met uw hulp en suggesties kunnen wij onze communicatie en dienstverlening nog verder verbeteren.

Iedereen kan meedoen

Iedereen die bij ons een pensioen opbouwt of pensioen van ons ontvangt kan zich aanmelden voor het klantenpanel. Het is niet nodig om over specifieke pensioenkennis te beschikken. Weet u niets van pensioen? Ook dan kunt u meedoen. De opzet van ons onderzoek houdt daar rekening mee. Het is wel noodzakelijk dat u beschikt over een computer met internet en liefst ook een smartphone.

U zit nergens aan vast

Heeft u na verloop van tijd geen behoefte meer om deel te uit te maken van ons klantenpanel? Geen probleem; u kunt uzelf altijd weer afmelden. Er zitten geen verplichtingen aan vast, wel kleine gepaste beloningen.

Meld u nu aan

Heeft u interesse om deel te nemen aan ons klantenpanel en wilt u binnenkort ons onderzoek over risicobereidheid pre-testen? Meld u dan nu aan en stuur ons een e-mail.

 

Naar het overzicht