Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Doe mee aan onderzoek over risicobereidheid

Actueel maandag 23 januari 2023

PNO Media doet onderzoek naar de verwachtingen over uw pensioen en de risico's die u wilt nemen.

Geef uw mening over hoeveel risico u wilt nemen

Het Nederlandse pensioenstelsel gaat veranderen en dus ook de pensioenregelingen van PNO Media. Natuurlijk houden wij daarbij zo veel mogelijk rekening met uw voorkeuren. Daarom onderzoeken wij uw verwachtingen over uw pensioen.

Voor wie is dit onderzoek bedoeld?

Het onderzoek is gestuurd aan iedereen die pensioen opbouwt of heeft opgebouwd én waarvan wij over het e-mailadres beschikken.

Wie voert het onderzoek uit?

Het gespecialiseerde bureau Ipsos voert het onderzoek voor ons uit. Uiteraard worden uw antwoorden anoniem en vertrouwelijk behandeld.

Waarom dit onderzoek?

Uw antwoorden leveren ons waardevolle informatie op over uw verwachtingen van uw pensioen en de risico's die u wilt nemen. Dit is van belang voor hoe onze pensioenregelingen er in het nieuwe pensioenstelsel uit gaan zien. Laat uw stem horen. Ook uw mening telt!

Heeft u vragen?

Natuurlijk kan het zijn dat u een vraag heeft over het onderzoek of tegen problemen aan loopt. Wij staan voor u klaar. Heeft u een (technische) vraag over het onderzoek? Dan kunt u een e-mail sturen aan onderzoeksbureau Ipsos.
Voor overige vragen, bijvoorbeeld over uw eigen pensioen, kunt u contact met ons opnemen.
Of wilt u meer lezen over het nieuwe pensioen?

Laat uw e-mailadres bij ons achter

Heeft u de uitnodiging niet ontvangen, maar wenst u in de toekomst wel dergelijke uitnodigingen van ons te ontvangen? Zorg dan dat wij over uw e-mailadres beschikken. U doet dat door in te loggen op MijnPNO en daar uw e-mailadres in te vullen. Als u aangeeft onze e-nieuwsbrief te willen ontvangen, dan wordt u ook elke maand op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, zoals dekkingsgraad, indexatie en andere actualiteiten. 

Naar het overzicht