Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Orpa Bisschop benoemd in bestuur PNO Media

Actueel maandag 30 januari 2023

PNO Media is per 1 januari 2023 overgestapt naar een omgekeerd gemengd bestuursmodel. Als 3e uitvoerend bestuurder van het fonds is Orpa Bisschop benoemd.

Het fondsbestuur gaat bestaan uit uitvoerend bestuurders en niet-uitvoerend bestuurders onder leiding van een onafhankelijke bestuursvoorzitter, André Snellen. José Claus (voorzitter) en Erik Hulshof zijn per 1 januari lid van het uitvoerend bestuur. Per 1 februari 2023 komt daar Orpa Bisschop bij.

Orpa Bisschop

Per 1 februari 2023 wordt Orpa Bisschop als uitvoerend bestuurder bij pensioenfonds PNO Media verantwoordelijk voor financiën, risicomanagement, privacy en compliance. Zij heeft ruime ervaring in de pensioensector. De afgelopen 25 jaar vervulde Orpa Bisschop diverse management/directie rollen bij Blue Sky Group in zowel operationele als staffuncties. Als CFRO bij Blue Sky Group maakte zij onderdeel uit van de directie van de uitvoeringsorganisatie. Daarnaast is Orpa Bisschop actief in de sector in advies- en toezichthoudende rollen.

Kortere lijnen tussen bestuur en uitvoering

Het besluit om over te stappen van een paritair bestuursmodel naar een omgekeerd gemengd bestuursmodel, is een van de uitkomsten van de strategische heroriëntatie door het bestuur van PNO Media. Orpa Bisschop heeft veel zin in haar nieuwe rol: “PNO Media is een fonds dat alle ingrediënten in zich heeft om succesvol te zijn in de toekomst: de juiste cultuur, professionele uitvoering, een nieuwe bestuursmodel en een ambitieuze planning voor de transitie naar het nieuwe pensioencontract. Ik zie een mooie uitdaging waaraan ik samen met de andere bestuurders in de nieuwe setting invulling ga geven. Dat vooruitzicht geeft mij volop energie!”

Het niet-uitvoerend bestuur van PNO Media gaat bestaan uit 8 personen, naar pariteit (belangengroepen) inclusief de onafhankelijke voorzitter.

Naar het overzicht