Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Werkgeversonderzoek van start

Actueel maandag 9 oktober 2023

We willen graag weten wat onze aangesloten werkgevers van onze dienstverlening en communicatie vinden. Dan weten we wat er goed gaat en waar wij nog aan moeten werken. Mogen we op u rekenen om mee te doen aan ons klantonderzoek?

Alle werkgevers die bij ons zijn aangesloten ontvangen op of rond 10 oktober een uitnodiging voor ons online tevredenheidsonderzoek. Hierin zit een persoonlijke link om het onderzoek in te vullen.

Zo werkt het onderzoek

De e-mail met de uitnodiging is gestuurd door MarketResponse, een toonaangevend en onafhankelijk onderzoeksbureau. Zij verstuurden deze e-mail in opdracht van ons. 

Deze e-mail bevat een persoonlijke link naar een online vragenlijst op de beveiligde omgeving van MarketResponse. Deze link is slechts 1 keer te gebruiken. U kunt het onderzoek invullen vanaf dinsdag 10 oktober tot maandag 6 november. 

Uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt door MarketResponse. Met de inzichten die wij krijgen uit het onderzoek gaan wij direct aan de slag. Waar we kunnen verbeteren, doen wij dat graag. Wij verwachten eind van het jaar met de resultaten aan de slag te kunnen en deze terug te koppelen aan de werkgevers,

Heeft u vragen?

Heeft u een technische vraag over het onderzoek? Dan kunt u een e-mail sturen aan MarketResponse. Heeft u een inhoudelijke vraag of een vraag over uw pensioen(regeling)? Dan kunt u een e-mail sturen aan PNO Media, of neem contact met ons op via telefoonnummer 035 702 34 56 of via ons contactformulier. Elke werkdag staan wij voor u klaar tussen 8.00 en 17.30 uur.

Over MarketResponse

De werkwijze van MarketResponse is volledig in lijn met de AVG/GDPR. Ook zijn zij ISO gecertificeerd: ISO 20252; specifiek gericht op de uitvoering van marktonderzoek en stelt specifieke eisen aan de opzet en uitvoering van marktonderzoeksprojecten en aan de kwaliteitsbewaking in het algemeen. En ISO 27001; gericht op informatiebeveiliging voor het verwerken van persoonsgegevens, big data en strategische informatie. Niet alleen voor de eigen gegevens, maar zeker ook voor de gegevens die opdrachtgevers aan MarketResponse toevertrouwen.
Vanuit PNO Media ontvangen zij als onderzoeksbureau via een beveiligde omgeving de contactgegevens van de mensen waar zij het onderzoek naartoe mogen sturen. Uw gegevens worden door hen uitsluitend voor dit doeleinde gebruikt en na afronding van het onderzoek verwijderd. Uw antwoorden op de vragenlijst worden vertrouwelijk en anoniem behandeld. 

Naar het overzicht