Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Controleer uw gegevens van 2020

Actueel zondag 7 februari 2021

U wilt zeker weten dat we de pensioenpremies over 2020 correct bij u in rekening hebben gebracht. Dat heeft u zelf in de hand. Controleer daarom de gegevens van uw medewerkers . Dit kan gemakkelijk via de digitale premienota 2020 op de werkgeversportal.

Vergelijk uw premienota met uw eigen administratie

Op de PNO Werkgeversportal kunt u uw digitale premienota 2020 als CSV-bestand downloaden. Die vergelijkt u met Excel gemakkelijk met een exportbestand uit uw eigen administratie. Eventuele correcties levert u via de werkgeversportal aan. Na uiterlijk vijf werkdagen zijn de correcties verwerkt en kunt u de digitale premienota 2020 nogmaals controleren.

Geef ons uiterlijk 5 maart opdracht voor het maken van de eindafrekening

Als de door ons geregistreerde gegevens van uw medewerkers juist zijn, geeft u ons de opdracht tot het maken van de eindafrekening pensioenpremie. Dit doet u door ons een e-mail te sturen. Doe dit uiterlijk vrijdag 5 maart 2021. Als we geen opdracht van u hebben ontvangen, maken wij in de 2e helft van maart de eindafrekening op basis van de op dat moment bij ons bekende gegevens.

Zorg dat u toegang heeft tot de werkgeversportal

Heeft u nog geen toegang tot de werkgeversportal? Via deze link downloadt u het formulier om een account aan te vragen dat u toegang geeft. Doe dit vandaag nog, want correcties van de premienota kunt u alleen via de PNO Werkgeversportal aanleveren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het digitaal aanleveren van gegevens of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Naar het overzicht