Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Controleer uw gegevens van 2020

Actueel zondag 7 februari 2021

U wilt zeker weten dat we de pensioenpremies over 2020 correct bij u in rekening hebben gebracht. Dat heeft u zelf in de hand. Controleer daarom de gegevens van uw medewerkers . Dit kan gemakkelijk via de digitale premienota 2020 op de werkgeversportal.

Vergelijk uw premienota met uw eigen administratie

Op de PNO Werkgeversportal kunt u uw digitale premienota 2020 als CSV-bestand downloaden. Die vergelijkt u met Excel gemakkelijk met een exportbestand uit uw eigen administratie. Eventuele correcties levert u via de werkgeversportal aan. Na uiterlijk vijf werkdagen zijn de correcties verwerkt en kunt u de digitale premienota 2020 nogmaals controleren.

Geef ons uiterlijk 5 maart opdracht voor het maken van de eindafrekening

Als de door ons geregistreerde gegevens van uw medewerkers juist zijn, geeft u ons de opdracht tot het maken van de eindafrekening pensioenpremie. Dit doet u door ons een e-mail te sturen. Doe dit uiterlijk vrijdag 5 maart 2021. Als we geen opdracht van u hebben ontvangen, maken wij in de 2e helft van maart de eindafrekening op basis van de op dat moment bij ons bekende gegevens.

Zorg dat u toegang heeft tot de werkgeversportal

Heeft u nog geen toegang tot de werkgeversportal? Via deze link downloadt u het formulier om een account aan te vragen dat u toegang geeft. Doe dit vandaag nog, want correcties van de premienota kunt u alleen via de PNO Werkgeversportal aanleveren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het digitaal aanleveren van gegevens of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Naar het overzicht