Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Werkgevers geven PNO Media een 7,5

Actueel dinsdag 14 december 2021

De aangesloten werkgevers beoordelen PNO Media gemiddeld met een 7,5. Dat blijkt uit het tevredenheidsonderzoek dat wij onlangs hielden. De werkgevers zijn het meest positief over de communicatie en dienstverlening. Ook zien veruit de meeste werkgevers PNO Media als deskundig en betrouwbaar.

Tevredenheid vrijwel hetzelfde gebleven

Het algemene oordeel van onze werkgevers is nagenoeg gelijk aan dat van 2019. Het contact dat werkgevers met PNO Media hebben, bepaalt voor een groot deel het algemene oordeel.

PNO Media voert iedere twee jaar een tevredenheidsonderzoek uit. De resultaten helpen ons onze dienstverlening verder te verbeteren.

Veel tevredenheid over de communicatiemiddelen

Werkgevers zijn erg tevreden over het persoonlijke contact en hun contactpersoon. Ook zijn zij positief over de bereikbaarheid, de deskundigheid van medewerkers en de informatie die ze ontvangen.

Ook over de communicatiemiddelen zijn werkgevers tevreden. De e-nieuwsbrief, bereikbaarheid en website scoren allen een 7,6.

Over de werkgeversportal is nog niet iedereen tevreden. In 2022 zijn wij van plan om een nieuwe gebruiksvriendelijkere portal voor onze werkgevers te bouwen. 

Driekwart van de werkgevers heeft vertrouwen in ons

Wij vroegen de werkgevers hoeveel vertrouwen zij hebben in het Nederlands pensioenstelsel. 43% van de hen heeft redelijk tot veel vertrouwen. Dat is meer dan 2 jaar geleden, toen 33% vertrouwen had in ons pensioenstelsel. In PNO Media hebben de aangesloten werkgevers een stuk meer vertrouwen; bijna driekwart (72%) zegt redelijk tot veel vertrouwen in ons te hebben. Dat is ongeveer net zoveel als in 2019.

Helft werkgevers redelijk op de hoogte van nieuwe pensioenstelsel

Bijna 2 op de 5 werkgevers (38%) heeft het idee matig tot niet op de hoogte te zijn van de stappen die gezet moeten worden op weg naar een nieuw pensioenstelsel. De helft van de werkgevers heeft het idee redelijk op de hoogte te zijn. Slechts een klein deel van de werkgevers (12%) heeft het gevoel goed op de hoogte te zijn. PNO Media helpt de werkgevers graag om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd voorbereid is. Onder andere via informatie op de website en een e-nieuwsbrief.

 

Naar het overzicht