Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

De pensioenen gaan 2,57% omhoog

Actueel Financieel woensdag 10 augustus 2022

Lange tijd konden we de pensioenen niet verhogen (indexeren). Dit jaar kan dat gelukkig wel. De overheid heeft de regels versoepeld en de financiële gezondheid van PNO Media is verbeterd. Bij elkaar zorgt dit ervoor dat we de pensioenen kunnen verhogen.

Met ingang van 1 augustus

Het besluit over indexatie over 2021 is genomen: Alle pensioenen gaan op 1 augustus 2022 met 2,57% omhoog. Dit geldt voor iedereen die op 31 december 2021 pensioen opbouwde of had opgebouwd bij PNO Media. Dit is de maximale verhoging die we dit jaar op basis van de aangepaste regels kunnen geven. De verhoging van 2,57% is gebaseerd op de inflatie (Prijsindex) over de periode september 2020 – september 2021.

Over indexatie over 2022 besluit het bestuur eind 2022. Dan is de stand van de pensioenen per 31 december 2022 het uitgangspunt voor een eventuele verhoging.

U kunt hier meer lezen over indexatie.
Ook hebben we de meestgestelde vragen over indexatie voor u op een rijtje gezet.

Informatie volgt via onze e-nieuwsbrief

Iedereen met een ingegaan pensioen bij PNO Media ontvangt in augustus een uitkeringsspecificatie met daarop het nieuwe maandrecht inclusief een korte toelichting. 

Over besluiten van het bestuur van PNO Media tot indexatie of andere belangrijke zaken over uw pensioen informeren wij deelnemers, gewezen deelnemers en uitkeringsgerechtigden zo snel mogelijk via onze maandelijkse e-nieuwsbrief. Check daarom via MijnPNO of wij over uw correcte e-mailadres beschikken en of u bent aangemeld voor onze e-nieuwsbrief.

Wilt u liever per post geïnformeerd worden? Ook dat kunt u aangeven in MijnPNO.

MijnPNO

 

Naar het overzicht