Bel ons op: 035 702 34 56

PNO Media gaat digitaal

Informatie over uw pensioen bij PNO Media sturen wij u digitaal via MijnPNO. Wilt u uw pensioeninformatie toch liever per post van ons ontvangen? Ook dat kunt u regelen in MijnPNO.

U regelt het heel eenvoudig

  1. Ga naar MijnPNO en log veilig in met uw DigiD (app).
  2. Geef uw e-mailadres aan ons door.
  3. Meld u aan voor onze maandelijkse e-nieuwsbrief.
  4. Geef bij 'Contactgegevens' uw voorkeurswijze van communicatie door. 

MijnPNO

Geef altijd uw e-mailadres aan ons door

Ook als u ervoor kiest om per post door ons geïnformeerd te worden. Uw e-mailadres is belangrijk, want alleen dan kunnen wij u uitnodigen voor:

  • onderzoeken over uw hoe u wilt dat wij in de toekomst uw pensioen regelen en beleggen; 
  • webinars en bijeenkomsten over toekomstige pensioenverhogingen (indexatie), maar bijvoorbeeld ook over het nieuwe pensioenstelsel.

Altijd en overal inzicht in uw pensioen

Door te kiezen voor digitaal en uw e-mailadres aan ons door te geven, bespaart u (pensioen)geld en het milieu. Maar MijnPNO levert u meer voordelen op:

  • al uw persoonlijke pensioeninformatie bij elkaar;
  • 24/7 uw pensioen bekijken en plannen;
  • wijzigingen makkelijker aan ons doorgeven.

 

Wat betekent dit voor mij?

Post van ons sturen wij u digitaal via MijnPNO. Via e-mail ontvangt u een notificatie als er een nieuw bericht voor u klaar staat. Zorg er daarom voor dat uw e-mailadres correct is. Via 'Contactgegevens' kunt u dat zelf wijzigen.

Wat is MijnPNO?

MijnPNO is uw persoonlijke website voor pensioenzaken bij PNO Media. U kunt hier zien hoe u bij ons geregistreerd bent, berichten van ons ontvangen, wijzigingen doorgeven en overzicht houden over uw pensioen. Ook kunt u onder 'Contactgegevens' aanvinken of u onze e-nieuwsbrief wilt ontvangen.

Heb ik in MijnPNO een eigen berichtenbox?

Ja, via 'Mijn documenten' zetten wij correspondentie zoals het jaarlijkse pensioenoverzicht voor u klaar. Via e-mail ontvangt u een notificatie als er een nieuw bericht voor u klaar staat.

Staan in MijnPNO ook oude documenten?

Ja. Pensioenoverzichten, brieven of andere documenten die u van ons ontvangt, blijven staan in 'Mijn documenten'. Zo bouwt u in de loop der tijd vanzelf een digitaal pensioenarchief op in MijnPNO.

Hoe veilig zijn mijn gegevens op MijnPNO?

Op MijnPNO staan uw persoonlijke gegevens, zoals burgerlijke staat, salaris en adres. Om zeker te weten dat u het bent die inlogt, vragen wij om uw DigiD. Meer informatie over de gegevens die wij over u verzamelen en wat wij daarmee doen, vindt u in ons privacy statement.

Hoe makkelijk is inloggen met DigiD?

Dat is heel gemakkelijk. Nog makkelijker is het met de DigiD app. U hoeft dan geen ingewikkeld wachtwoord meer te onthouden. Alleen een pincode die u zelf kiest. U kunt de DigiD app downloaden via Google Play en in de App Store

Hoe weet u of er een bericht voor u klaar staat in MijnPNO?

Log regelmatig in op MijnPNO. En zorg ervoor dat wij over uw correcte contactgegevens beschikken. Via het onderdeel 'Contactgegevens' kunt u dit wijzigen. U krijgt een notificatie via e-mail of per post als er een nieuw document voor uw klaar staat. 

Welke informatie stuurt PNO Media digitaal?

Alle pensioeninformatie sturen wij u digitaal via MijnPNO, zoals brieven en uw pensioenoverzicht. Onze e-nieuwsbrief ontvangt u direct in uw mailbox, als u in MijnPNO bij 'Contactgegevens' heeft aangevinkt dat u de e-nieuwsbrief wilt ontvangen. 

Wat moet u doen als u informatie van PNO Media liever per post wilt ontvangen?

Ook dat kunt u aangeven in MijnPNO bij 'Contactgegevens'. Als u bij 'Wijze van communicatie' kiest voor 'Post', ontvangt u al onze post op papier. Enige uitzondering is de e-nieuwsbrief. Die versturen we alleen digitaal. U ontvangt de e-nieuwsbrief alleen als wij uw e-mailadres hebben en als u in MijnPNO onder 'Contactgegevens' heeft aangevinkt dat u onze maandelijkse e-nieuwsbrief wilt ontvangen. 

Het laatste nieuws

Dekkingsgraad maart 117,3%

Financieel dinsdag 16 april 2024

PNO Media had eind maart een actuele dekkingsgraad van 117,3%, en een beleidsdekkingsgraad van 119,0%.

Bekijk bericht

Samen met u investeren in een groene toekomst

Beleggen woensdag 10 april 2024

Groene obligaties zijn leningen die bedrijven en overheden gebruiken om geld op te halen voor …

Bekijk bericht

Praat mee over je pensioen in het VO

Verantwoordingsorgaan woensdag 10 april 2024

Wil jij de werknemers of gepensioneerden vertegenwoordigen in PNO Media en het gesprek aangaan met …

Bekijk bericht

Blijf veilig: Hoe u oplichting kunt herkennen en voorkomen

Pensioentips woensdag 3 april 2024

In de digitale wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit om waakzaam te zijn. …

Bekijk bericht