PNO Media gaat digitaal

Post van ons - zoals het uniform pensioenoverzicht - ontvangt u steeds vaker digitaal via MijnPNO. Log veilig en gemakkelijk in met uw DigiD.

MijnPNO

Met MijnPNO heeft u altijd en overal inzicht in uw pensioen. U ziet alleen de onderwerpen die voor uw persoonlijke situatie relevant zijn. Zo weet u zeker dat u de goede keuzes maakt.

Wat betekent dit voor u?

Steeds vaker ontvangt u post van ons digitaal via MijnPNO. Via e-mail ontvangt u een notificatie als er een nieuw bericht voor u klaar staat. Zorg er daarom voor dat uw e-mailadres correct is. Via 'Contactgegevens' kunt u dat zelf wijzigen.

Wat is MijnPNO?

MijnPNO is uw persoonlijke website voor pensioenzaken bij PNO Media. U kunt hier zien hoe u bij ons geregistreerd bent, berichten van ons ontvangen, wijzigingen doorgeven en overzicht houden over uw pensioen.

Heb ik in MijnPNO een eigen berichtenbox?

Ja, via 'Mijn documenten' zetten wij correspondentie zoals het jaarlijkse pensioenoverzicht voor u klaar. De notificatie die wij u e-mailen of per post sturen om u te laten weten dat er een nieuw document voor u beschikbaar is, vindt u bij 'Mijn berichten'.

Staan in MijnPNO ook oude documenten?

Ja. Pensioenoverzichten, brieven of andere documenten die u van ons ontvangt, blijven staan in 'Mijn documenten'. Zo bouwt u in de loop der tijd vanzelf een digitaal pensioenarchief op.

Hoe veilig zijn mijn gegevens op MijnPNO?

Op MijnPNO staan uw persoonlijke gegevens, zoals burgerlijke staat, salaris en adres. Om zeker te weten dat u het bent die inlogt, wordt uw DigiD gebruikt. Meer informatie over de gegevens die wij over u verzamelen en wat wij daarmee doen, vindt u in ons privacy statement.

Hoe weet u of er een bericht voor u klaar staat in MijnPNO?

Log regelmatig in op MijnPNO. En zorg ervoor dat wij over uw correcte contactgegevens beschikken. Via het onderdeel 'Contactgegevens' kunt u dit wijzigen. U krijgt een notificatie via e-mail of per post als er een nieuw document voor uw klaar staat. 

Welke informatie gaat PNO Media digitaal sturen?

Op termijn ontvangt u al uw pensioeninformatie van ons digitaal via MijnPNO. Dus brieven, uw pensioenoverzicht, maar bijvoorbeeld ook PNO In Beeld.

Wat moet u doen als u informatie van PNO Media liever per post wilt ontvangen?

Ook dat kunt u aangeven in MijnPNO bij 'Contactgegevens'. Als u bij 'Wijze van communicatie' kiest voor 'Post', ontvangt u al onze post op papier. Enige uitzondering is de e-nieuwsbrief. Die versturen wij alleen digitaal.

Het laatste nieuws

Herstelplan PNO Media goedgekeurd

Financieel maandag 23 mei 2022

Omdat de beleidsdekkingsgraad van PNO Media eind 2021 lager was dan de vereiste dekkingsgraad, hebben we ons herstelplan geactualiseerd. Het …

Bekijk bericht

Pensioenfondsen zijn duur

Opinie vrijdag 20 mei 2022

Veel mensen denken dat een pensioenfonds zoals PNO Media duur is. En dat wel een …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad april 122,2%

Financieel maandag 16 mei 2022

PNO Media had eind april een actuele dekkingsgraad van 122,2%, en een beleidsdekkingsgraad van 109,0%.

Bekijk bericht

Regel het in MijnPNO

Pensioentips vrijdag 13 mei 2022

Met het geheel vernieuwde MijnPNO heeft u altijd en overal inzicht in uw pensioen. Bovendien …

Bekijk bericht