Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Waarom is pensioen zo belangrijk

Actueel donderdag 25 mei 2023

In 'BM Talk' vertelt uitvoerend bestuurder Erik Hulshof alles wat je wil en moet weten over pensioen, het nieuwe stelsel en maatschappelijk verantwoord beleggen. Bovendien legt hij uit waarom het zo belangrijk is dat elke werkgever een pensioenregeling aanbiedt aan de medewerkers. 

Er zijn nog te veel werkgevers zonder pensioenregeling voor hun medewerkers. Dat wordt ook wel de 'witte vlek' genoemd. Dit heeft ook de aandacht van de Nederlandse overheid. Want uiteindelijk verdient iedereen een goede oude dag.

Erik Hulshof legt uit waarom deze werkgevers na moeten denken over een pensioenregeling voor hun medewerkers en dat PNO Media de juiste keuze is voor werkgevers binnen de creatieve en digitale sector. 

Erik Hulshof is uitvoerend bestuurder bij pensioenfonds PNO Media. Jeroen te Nuijl van Broadcast Magazine neemt het interview af voor deze 'BM Talk'.

Ben je een werkgever zonder pensioenregeling voor je medewerkers en heb je interesse om je aan te sluiten of wil je een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. En lees hier alvast meer over aansluiten bij PNO Media.

Naar het overzicht