Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Update: Geen data van PNO Media ontvreemd bij ransomware-aanval

Actueel dinsdag 28 mei 2024

Recent is een leverancier van PNO Media het slachtoffer geworden van een ransomware-aanval. Uit onderzoek is gebleken dat de data van een selecte groep van hun klanten is buitgemaakt door de cybercriminelen. Data van PNO Media is niet buitgemaakt.

Het gaat om het bedrijf AddComm dat brieven, uitkeringsspecificaties en andere informatie namens PNO Media per post verstuurt. Zij hebben samen met externe cyber security experts de omvang van het beveiligingsincident in kaart gebracht. Daaruit is gebleken dat er geen gegevens van mensen met een pensioen bij ons zijn ontvreemd door de ransomware-aanval bij AddComm.

Dus ik hoef mij geen zorgen te maken?

AddComm heeft alle redelijke middelen, die technisch en organisatorisch mogelijk zijn, ingezet om verspreiding van de buitgemaakte klantdata te voorkomen. Wij zijn blij met hun inzet om er alles aan te doen om de schade voor hun klanten (en dus ook voor iedereen met een pensioen bij PNO Media) zoveel mogelijk te beperken. Omdat er geen data van PNO Media en de mensen voor wie wij het pensioen regelen zijn buitgemaakt, is er geen kans op (digitale) fraude bij hen als gevolg van dit beveiligingsincident.

Meer informatie op onze website

Eerder lieten wij u via een bericht op deze website weten dat er een mogelijkheid was op een datalek door de ransomware-aanval bij AddComm. Gelukkig is nu gebleken dat er geen gegevens van PNO Media zijn ontvreemd. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft. Neem dan contact met ons op. Wij proberen met de ons beschikbare informatie uw vragen zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.

Naar het overzicht