Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers van PNO Media volgen de CAO voor het Omroeppersoneel. Daarnaast kun je gebruik maken van speciale regelingen en faciliteiten. PNO Media biedt een prettige werksfeer én volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

PNO Media biedt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Met keuzevrijheid, zodat je de voorwaarden kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke levenssituatie. Alle voorwaarden staan uitgebreid beschreven in een Personeelsgids PNO Media. Hieronder zetten we een paar belangrijke afspraken voor je op een rijtje.

Eindejaarsuitkering

Naast je maandelijkse salaris en jaarlijks vakantiegeld van 8 procent, ontvang je een eindejaarsuitkering van 6 procent.

Pensioen

Wij hebben uiteraard een prima pensioenvoorziening en we betalen een groot deel van de pensioenpremie.

Werkduur, werktijden en verlof

Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom telt een gemiddelde werkweek bij ons 36 uur. Wil je minder uren werken, dan is dat in de meeste gevallen mogelijk. Wij werken met flexibele werktijden. Je kunt jouw werktijden met je leidinggevende bespreken. De publieksafdelingen zijn geopend tussen 8.00 en 17.30 uur. Heb je een volledige baan dan heb je recht op 200 uur vakantie per jaar. 

Hybride werken

Bij PNO Media werken we hybride. Dit betekent dat je goede thuiswerkfaciliteiten krijgt zoals een laptop, mobiele telefoon en hulp bij het inrichten van je thuiswerkplek. Je combineert thuiswerken en naar kantoor gaan rekening houdend met de aard van je werkzaamheden.

Het laatste nieuws

Nieuwe PNO Werkgeversportal

Actueel maandag 6 februari 2023

Begin februari is de nieuwe PNO Werkgeversportal gelanceerd. Er is vanaf nu één portal voor zowel DB als DC pensioenregelingen.

Bekijk bericht

Doe mee aan onderzoek over risicobereidheid

Actueel maandag 23 januari 2023

PNO Media doet onderzoek naar de verwachtingen over uw pensioen en de risico's die u …

Bekijk bericht

Premies 2023 nagenoeg gelijk gebleven en wel indexatie

Actueel woensdag 18 januari 2023

De pensioenpremie voor middelloonregelingen bij PNO Media is nagenoeg gelijk gebleven. De gemiddelde pensioenpremie op …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad december 115,9%

Financieel vrijdag 13 januari 2023

PNO Media had december een actuele dekkingsgraad van 115,9%, en een beleidsdekkingsgraad van 121,0% (voorlopige …

Bekijk bericht