Arbeidsvoorwaarden

Om je carrière bij PNO Media een vliegende start te geven bieden we een aantrekkelijk salaris, vakantiedagen, vakantiegeld en een vaste decemberuitkering. En natuurlijk een goede pensioenregeling.

Leren en ontwikkelen

Wij geloven in persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom stimuleren we het volgen van opleidingen, en het delen van kennis en ervaringen. Of je nu je verplichte PE-punten wilt behalen of persoonlijke coaching wilt volgen. Een vakopleiding wilt volgen of wilt deelnemen aan de trainingen. Jij staat aan het roer om daar zelf invulling aan te geven.

Flexibel werken

De balans tussen werk en privé is belangrijk is voor jouw welzijn en succes. Daarom kun je bij ons flexibel werken. Je kiest zelf wanneer je op kantoor bent en wanneer thuis. En natuurlijk helpen we je met het inrichten van je thuiswerkplek. Onze arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op hybride werken.

Vitaliteit en gezondheid

We vinden het belangrijk dat jij je fit voelt, daarom stimuleren we gezonde keuzes. Gratis fruit, een gezamenlijke lunch of een lunchwandeling hoort daar voor ons gewoon bij. We hebben veel aandacht voor de balans werk en privé en geven workshops over de juiste instellingen van je werkplek en werkhouding. Met het medewerkerstevredenheidsonderzoek en vrijwillig medisch onderzoek houden we samen een vinger aan de pols. 

Vragen?

Heb je nog vragen over de arbeidsvoorwaarden bij PNO Media? Stel je vraag per e-mail.

Het laatste nieuws

Plasticvervuiling en voedselverspilling terugdringen via beleggingen

Beleggen dinsdag 28 november 2023

Plastic voedselverpakkingen spelen een belangrijke rol in de problemen met vervuiling en voedselverspilling. PNO Media gaat in gesprek met bedrijven …

Bekijk bericht

Dekkingsgraad oktober 123,9%

Financieel dinsdag 14 november 2023

PNO Media had eind oktober een actuele dekkingsgraad van 123,9%, en een beleidsdekkingsgraad van 118,8%.

Bekijk bericht

Steeds minder beleggingen in fossiele brandstoffen

Beleggen maandag 13 november 2023

Bedrijven in de olie- en gassector legt PNO Media langs de meetlat om te onderzoeken …

Bekijk bericht

Is de pensioenpot leeg als ik stop met werken?

Opinie maandag 30 oktober 2023

Er zijn veel misverstanden over pensioen. Deze keer: krijgt u later nog wel pensioen of is …

Bekijk bericht