Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Nieuwe PNO Werkgeversportal

Actueel maandag 6 februari 2023

Begin februari is de nieuwe PNO Werkgeversportal gelanceerd. Er is vanaf nu één portal voor zowel DB als DC pensioenregelingen.

De nieuwe portal geeft de aangesloten werkgevers veel gebruiksgemak voor het regelen van de pensioenzaken voor medewerkers. De nieuwe PNO Werkgeversportal heeft tal van nieuwe functionaliteiten. Welke dat zoal zijn kunt u hier lezen.

Activatiemail

Alle aangesloten werkgevers ontvangen vanaf 6 februari een activatiemail om de nieuwe PNO Werkgeversportal te activeren. 

Heeft u nog geen activatiemail van ons ontvangen? Dan logt u voor uw middelloonregeling nog op de gebruikelijke wijze, met inlognaam en wachtwoord, in op de (oude) PNO Werkgeversportal. Hier geeft u mutaties, op de bij u bekende wijze, aan ons door. 

Heeft u wel een activatiemail ontvangen? Dan logt u vanaf nu in op de vernieuwde PNO Werkgeversportal. Inloggen op deze portal doet u vanaf nu met eHerkenning. U bent hierover eerder door ons geïnformeerd. 

Ga direct naar de nieuwe PNO Werkgeversportal

eHerkenning

PNO Media maakt gebruik van eHerkenning als verplichte inlogmethode op de nieuwe PNO Werkgeversportal. Hierdoor kunnen wij de veiligheid op het portaal nog beter waarborgen. We hebben alle aangesloten werkgevers opgeroepen om tijdig eHerkenning aan te vragen.

Heeft u deze oproep gemist of heeft u nog vragen over (het aanvragen van of inloggen via) eHerkenning? We hebben een FAQ voor u opgesteld over eHerkenning. Daarin worden al veel vragen beantwoord. Heeft u een andere vraag? Stel die gerust. Wij staan voor u klaar.

Aanpassingen in het uitvoeringsreglement

In het uitvoeringsreglement staan de algemene bepalingen over uw en onze verplichtingen bij de uitvoering van de pensioenregeling. Dit reglement hebben we aangepast vanwege het verplicht inloggen met eHerkenning. U kunt het downloaden op onze website.

Handleiding PNO Werkgeversportal

De nieuwe PNO Werkgeversportal is heel gebruiksvriendelijk. Maar we begrijpen het goed dat u hulp kunt gebruiken. Daarom hebben we deze handleiding voor u gemaakt. Deze is ook te downloaden via diverse pagina’s op onze website, waaronder de pagina met alle downloads voor werkgevers.

Nieuwsbrief

Wilt u de laatste nieuwsbrief nog eens nalezen waarin we o.a. de oproep deden om eHerkenning aan te vragen? Deze kunt u hier lezen.

Vragen?

Heeft u nog andere vragen over de PNO Werkgeversportal? Neem dan contact met ons op.

Naar het overzicht