Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Nieuwe PNO Werkgeversportal

Actueel maandag 15 mei 2023

Begin februari is de nieuwe PNO Werkgeversportal gelanceerd. Er is vanaf nu één portal voor zowel DB als DC pensioenregelingen. Bent u nog niet overgestapt? Doe dat dan nú, want sinds 1 juni kunt u niet meer inloggen op de oude portal.

De nieuwe portal geeft de aangesloten werkgevers veel gebruiksgemak voor het regelen van de pensioenzaken voor medewerkers. De nieuwe PNO Werkgeversportal heeft tal van nieuwe functionaliteiten. Welke dat zoal zijn kunt u hier lezen.

Activatiemail

Alle aangesloten werkgevers hebben een activatiemail ontvangen om de nieuwe PNO Werkgeversportal te activeren. 

Heeft u de activatiemail ontvangen en de portal geactiveerd? Dan logt u vanaf nu in op de vernieuwde PNO Werkgeversportal. Inloggen op deze portal doet u vanaf nu met eHerkenning. U bent hierover eerder door ons geïnformeerd. 

Heeft u nog geen activatiemail van ons ontvangen of ervaart u problemen met het activeren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met afdeling Pensioenen, telefoonnummer 035 702 34 56, bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. 

Let op! Sinds 1 juni 2023 kunt u geen gebruik meer maken van de oude werkgeversportal en kunt u alléén nog inloggen in de vernieuwde PNO Werkgeversportal. Heeft u vragen over het inloggen op de vernieuwde portal, neem dan contact met ons op.

Ga direct naar de nieuwe PNO Werkgeversportal

eHerkenning

PNO Media maakt gebruik van eHerkenning als verplichte inlogmethode op de nieuwe PNO Werkgeversportal. Hierdoor kunnen wij de veiligheid op het portaal nog beter waarborgen. We hebben alle aangesloten werkgevers opgeroepen om tijdig eHerkenning aan te vragen.

Heeft u deze oproep gemist of heeft u nog vragen over (het aanvragen van of inloggen via) eHerkenning? We hebben een FAQ voor u opgesteld over eHerkenning. Daarin worden al veel vragen beantwoord. Heeft u een andere vraag? Stel die gerust. Wij staan voor u klaar.

Aanpassingen in het uitvoeringsreglement

In het uitvoeringsreglement staan de algemene bepalingen over uw en onze verplichtingen bij de uitvoering van de pensioenregeling. Dit reglement hebben we aangepast vanwege het verplicht inloggen met eHerkenning. U kunt het downloaden op onze website.

Handleiding PNO Werkgeversportal

De nieuwe PNO Werkgeversportal is heel gebruiksvriendelijk. Maar we begrijpen het goed dat u hulp kunt gebruiken. Daarom hebben we deze handleiding voor u gemaakt. Deze is ook te downloaden via diverse pagina’s op onze website, waaronder de pagina met alle downloads voor werkgevers.

Nieuwsbrief

Wilt u de vorige nieuwsbrief nog eens nalezen waarin we o.a. de oproep deden om eHerkenning aan te vragen? Deze kunt u hier lezen.

Vragen?

Heeft u nog andere vragen over de PNO Werkgeversportal? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 035 702 34 56.

Naar het overzicht