Bel ons op: 035 702 34 56

Ligt uw pensioen op koers?

Log met uw DigiD in op MijnPNO!

Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws over uw pensioen van ons ontvangen? Log in op MijnPNO en meld u aan voor de e-nieuwsbrief. 

Direct naar MijnPNO

Wat vindt u van PNO Media?

Actueel Opinie vrijdag 16 juni 2023

==== DIT ONDERZOEK IS GESLOTEN ====

We willen graag weten wat u van onze service en communicatie vindt. Zodat we weten wat er goed gaat en waar we nog aan moeten werken. Mogen we op u rekenen om mee te doen aan ons klantonderzoek?

Iedereen die pensioen van ons ontvangt of bij ons opbouwt en van wie wij het e-mailadres hebben, heeft op 20 of 21 juni een uitnodiging ontvangen voor ons online tevredenheidsonderzoek. Hierin zit een persoonlijke link om het onderzoek in te vullen.

Zo werkt het onderzoek

De e-mail met de uitnodiging die u rond 20 juni heeft ontvangen, is gestuurd door MarketResponse, een toonaangevend en onafhankelijk onderzoeksbureau. Zij versturen deze e-mail in opdracht van ons. 

Deze e-mail bevat een persoonlijke link naar een online vragenlijst op de beveiligde omgeving van MarketResponse. Deze link is slechts 1 keer te gebruiken. U kunt het onderzoek invullen vanaf dinsdag 20 juni tot en met zaterdag 8 juli. 

Kunt u de uitnodiging niet meer vinden? U kunt het onderzoek ook invullen via deze link (niet-gepersonaliseerde link).

Uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt door MarketResponse. Op basis van de inzichten die wij hieruit krijgen, kunnen wij komende jaren onze dienstverlening verder verbeteren.

In de veelgestelde vragen hieronder leest u meer over MarketResponse.

De resultaten

Wilt u geïnformeerd worden over de uitkomsten van dit onderzoek en actuele ontwikkelingen rondom uw pensioenen en u ontvangt onze e-nieuwsbrief nog niet, abonneer u dan op onze e-nieuwsbrief via MijnPNO.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft naar aanleiding van ons onderzoek. Hieronder hebben wij de belangrijkste vragen alvast voor u beantwoord.

Waarom dit onderzoek?

PNO Media vindt goede dienstverlening heel belangrijk. Deskundigheid en persoonlijke service, daar staan wij voor. Om goed in kaart te brengen wat u vindt van onze dienstverlening en waar wij in kunnen verbeteren, voeren wij regelmatig een tevredenheidsonderzoek uit. Dan weten we wat er goed gaat en waar wij nog aan moeten werken.

Wie kan er meedoen aan dit onderzoek?

Iedereen die pensioen opbouwt bij PNO Media of pensioen ontvangt van PNO Media, is van harte welkom om aan het onderzoek mee te doen. 

Ik heb de uitnodiging niet ontvangen. Hoe kan dat?

We versturen de uitnodiging alleen per e-mail en niet per post. Als wij over uw e-mailadres beschikken, dan heeft u op/rond dinsdag 20 juni of woensdag 21 juni de uitnodiging ontvangen.
U kunt in MijnPNO controleren of uw juiste e-maladres is ingevuld. Kloppen deze gegevens, dan zult u de uitnodiging ontvangen moeten hebben. Het kan zijn dat de uitnodiging in uw spambox terecht is gekomen. 
Beschikken wij niet over uw e-mailadres? Dan konden wij u de uitnodiging niet sturen. Wilt u toch meedoen aan het onderzoek? Stuur dan een e-mail aan MarketResponse, dan sturen zij u een link. U kunt het onderzoek ook invullen via deze link (niet-gepersonaliseerde link).
In MijnPNO kunt u uw e-mailadres invullen, dan ontvangt u voortaan ook al onze uitnodigingen, Ook kunt u zich hier meteen abonneren op onze maandelijkse e-nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de uitkomsten van het onderzoek en andere ontwikkelingen rondom uw pensioen.

Krijg ik de uitkomsten ook te zien?

Wij verwachten na de zomer de resultaten van het onderzoek kenbaar te maken. Dit doen wij door hier een bericht te plaatsen. Ook zullen wij er aandacht aan schenken in de e-nieuwsbrief. Deze ontvangt u alleen als u daarop geabonneerd bent. U kunt zich voor de maandelijkse e-nieuwsbrief aanmelden via MijnPNO.

Wat doet PNO Media met de uitkomsten?

Uw antwoorden geven ons een waardevol beeld van wat er leeft onder iedereen die pensioen van ons ontvangt of pensioen bij ons opbouwt. Met de inzichten die wij krijgen uit het onderzoek gaan wij direct aan de slag. Waar we kunnen verbeteren, doen wij dat graag. 

Krijg ik een vergoeding voor deelname aan het onderzoek?

Uw deelname aan het onderzoek is vrijwillig, er is geen vergoeding voor. Wél verloten wij onder de deelnemers van het onderzoek 10 cadeaubonnen van Bol.com ter waarde van € 50,-. Via MarketResponse ontvangen de winnaars hierover in augustus persoonlijk bericht. Hiermee waarborgen wij uw anonimiteit.

Kan ik MarketResponse wel vertrouwen?

De werkwijze van MarketResponse is volledig in lijn met de AVG/GDPR. Ook zijn zij ISO gecertificeerd: ISO 20252; specifiek gericht op de uitvoering van marktonderzoek en stelt specifieke eisen aan de opzet en uitvoering van marktonderzoeksprojecten en aan de kwaliteitsbewaking in het algemeen. En ISO 27001; gericht op informatiebeveiliging voor het verwerken van persoonsgegevens, big data en strategische informatie. Niet alleen voor de eigen gegevens, maar zeker ook voor de gegevens die opdrachtgevers aan MarketResponse toevertrouwen.
Vanuit PNO Media ontvangen zij als onderzoeksbureau via een beveiligde omgeving de contactgegevens van de mensen waar zij het onderzoek naartoe mogen sturen. Uw gegevens worden door hen uitsluitend voor dit doeleinde gebruikt en na afronding van het onderzoek verwijderd. Uw antwoorden op de vragenlijst worden vertrouwelijk en anoniem behandeld. 

Ik ben de e-mail met de persoonlijke link kwijt. Wat nu?

Wilt u een nieuwe link ontvangen? Stuur dan een e-mail naar MarketResponse.
U kunt het onderzoek ook invullen via deze link (niet-gepersonaliseerde link).

De link naar het onderzoek werkt niet. Wat nu?

Om naar het onderzoek te gaan kunt u op de knop klikken in de e-mail die u heeft ontvangen (met "Klik hier om naar het onderzoek te gaan"). Als deze knop niet werkt, klik dan op de tekst in de groene knop met uw rechtermuisknop. Kies in het geopende menu voor een dergelijke optie als 'Linkadres kopiëren' en plak deze link in de adresbalk van uw internetbrowser. Let op: plak de link niet in de zoekbalk van uw zoekmachine (bijv. Google). 
Als dit niet werkt, kunt u het ook eens via een andere internetbrowser proberen. Daarnaast kan een pop-up blokkering of een firewall verhinderen dat de vragenlijst in een nieuw scherm opent. Vaak ziet u hiervan dan een melding op uw scherm. Deze kunt u tijdelijk uitschakelen, zodat u de vragenlijst kunt invullen. 
Let op: De vragenlijst kan slechts één keer met uw persoonlijke link worden voltooid. Dit houdt in dat u na deelname geen gebruik meer kunt maken van dezelfde link. 
U kunt het onderzoek ook invullen via deze link (niet-gepersonaliseerde link).
Mocht het u niet lukken om bij de vragenlijst te komen, neemt u dan contact op met MarketResponse door hen een e-mail te sturen. 

Moet ik het onderzoek in 1x helemaal afmaken of kan ik het later verder invullen?

Het is mogelijk om de vragenlijst tussentijds te onderbreken en op een later tijdstip de link weer te openen om verder te gaan. De eerder gegeven antwoorden blijven bewaard. Zorg er dan wel voor dat u het uiterlijk 8 juli afrondt.

Ik heb een vraag over het onderzoek, waar kan ik deze stellen?

Heeft u een technische vraag over het onderzoek? Dan kunt u een e-mail sturen aan MarketResponse. Heeft u een inhoudelijke vraag of een vraag over uw pensioen(regeling)? Dan kunt u contact opnemen met PNO Media, via telefoonnummer 035 702 34 56 of via ons contactformulier. Elke werkdag staan wij voor u klaar tussen 8.00 en 17.30 uur.

Ik heb een vraag over mijn pensioen. Waar kan ik terecht?

Heeft u een vraag over uw pensioen(regeling)? Wij helpen u graag. U kunt contact opnemen met PNO Media, via telefoonnummer 035 702 34 56 of via ons contactformulier. Elke werkdag staan wij voor u klaar tussen 8.00 en 17.30 uur..

Webinar Pensioenstelsel

NB: Wilt u meer weten over het nieuwe pensioenstelsel en wat dat betekent voor uw pensioen? Op 6 juli a.s. organiseert PNO Media een webinar over het nieuwe pensioenstelsel. 's Middags is er een webinar voor gepensioneerden en 's avonds een webinar voor iedereen die pensioen opbouwt bij PNO Media. 

  • Datum: donderdag 6 juli
  • Tijdstip webinar gepensioneerden: 16.00 - 17.00 uur. Meld u hier aan.
  • Tijdstip webinar werknemers: 19.30 - 20.30 uur. Meld u hier aan.
Naar het overzicht